Pension

Hondencentrum Claudia is een vertrouwd adres voor de vakantie- of dagopvang van uw honden. Wij hebben ruimte voor maximaal 140 honden, er zijn zowel binnen- als buitenverblijven. Drie tot vier maal per dag wordt uw hond uitgelaten. Dagelijks worden de verblijven gereinigd. Uw hond wordt met liefde verzorgd! Het is tevens mogelijk om uw hond voordat u hem ophaalt te laten wassen en föhnen. Voor tarieven verwijzen wij u naar de prijslijst.

Om meteen te reserveren kunt u gebruik maken van ons reservering formulier. Klik hier om direct na het formulier te gaan.

Hondencentrum Claudia is aangesloten bij de landelijke organisatie DIBEVO.

Prijslijst:

Dagopvang ongeacht de grootte  € 13,50
Kleine hond (bv Teckel ed)  € 17,00
Middel grote hond (bv Cocker)  € 18,00
Grote hond (bv Herders, labradors)  € 19,00
Zeer grote hond (Doggen, Berner Sennen) € 20,00


Indien gewenst kunt u de hond voor het ophalen laten wassen.

Informeer hier over bij het brengen.

De verplichte inentingen.
Als u de hond naar het pension brengt is het verplicht dat de hond alle inentingen heeft gehad met daarbij een aanvullende inenting voor kennelhoest. Voor inlichtingen kunt u het beste even contact opnemen met uw eigen dierenarts. De inentingen moeten 3 weken voor het verblijf in het pension zijn gegeven. Als u de hond naar het pension brengt moet u het paspoort van de hond met daarin de gegeven inentingen meebrengen.


Medicijn gebruik van uw hond.
Het is geen enkel probleem dat uw hond medicijnen moet krijgen tijdens het verblijf in het pension. U moet duidelijk aangeven hoeveel en hoe vaak uw hond medicijnen moet krijgen.

Geef voor de zekerheid wat meer medicijnen mee voor het geval dat uw terug reis is vertraagd.

In ons hondenpension krijgen de honden Champ hondenvoer (klik voor de website van CHAMP) Dit uitstekend voer gebruiken we al meer 20 jaar waarvan 16 jaar in het hondenpension. We kunnen van dit voer zeggen dat het bij alle honden een hele grote acceptatie heeft en dat er geen problemen zijn met het omzetten van het thuis voer naar Champ Dogfood. Ook als de honden naar huis gaan hebben ze geen problemen met het overgaan naar het voer dat thuis gegeven wordt. We hebben van Champ Dogfood 6 varianten op voorraad die in het pension gebruikt worden. Van puppyvoer tot senior, premium, Lam en Rijst,Zalm en rijst.

Lupa diervoeding.
Wilt u hond vers vlees compleet krijgt, dan kan dit tegen een bijkomende dagvergoeding van € 2 voor een grote hond en 1 € voor een kleine hond.

Alleen als de hond op een strikt dieetvoer van de dierenarts staat mag u dit meebrengen.

Het is voor ons ondoenlijk om te werken als er 20 verschillende soorten voer gegeven moet worden.

 

;